Zaproszenie do składania ofert na dostawę środków spożywczych do stołówki szkolnej
Opis przedmiotu zamówienia
Formularz oferty
Projekt umowy
Specyfikacja asortymentowo – ilościowo – wartościowa – ART. DROBIARSKIE
Specyfikacja asortymentowo – ilościowo – wartościowa – ART. MLECZARSKIE
Specyfikacja asortymentowo – ilościowo – wartościowa – ART. SPOŻYWCZE RÓŻNE
Specyfikacja asortymentowo – ilościowo – wartościowa – JAJA
Specyfikacja asortymentowo – ilościowo – wartościowa – MIĘSO I WĘDLINY
Specyfikacja asortymentowo – ilościowo – wartościowa – MROŻONKI
Specyfikacja asortymentowo – ilościowo – wartościowa – OWOCE I WARZYWA
Specyfikacja asortymentowo – ilościowo – wartościowa – PIECZYWO
Specyfikacja asortymentowo – ilościowo – wartościowa – RYBY
Specyfikacja asortymentowo – ilościowo – wartościowa – WYROBY GARMAŻERYJNE
Specyfikacja asortymentowo – ilościowo – wartościowa – ZIEMNIAKI
Szkoła Podstawowa nr 2 w Kępnie 63-600 Kępno, ul. Zamkowa 1 tel. 062 782 288 7 sekretariat@sp2.kepno.pl
Sekretariat wew. 21 Księgowość wew. 22 Intendent wew. 25